Fasha Sandha telah memuat naik satu video beserta kapsyen menyentuh hati ketika sambutan hari jadi anak sulungnya, Putra Rayfal baru-baru ini.

Menerusi kapsyen yang ditulis oleh Fasha, jelas menunjukkan betapa dalamnya kasih sayang seorang ibu terhadap anak-anaknya.

“My children may not have ‘everything’ they want in life but they have an ‘IBU’ who loves them more than anything else in this world.”tulisnya.

Video yang dimuat naik oleh Fasha beberapa jam lalu itu telah mengundang pelbagai reaksi pengikut Instagramnya.

Rata-ratanya meluahkan rasa terharu dan simpati terhadap nasib yang menimpa aktres itu dan ramai juga diantara mereka memberikan kata-kata semangat kepada Fasha.

Sehingga kini video tersebut telah mendapat dilihat hampir 30 ribu pengikut selain dihujani dengan ucapan-ucapan peminat yang mendoakan kebahagiaan Fasha dan dua orang anaknya, Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemaima.

Pada sambutan hari lahir Putra Rayfal yang ke-tiga pada 17 April lalu, bekas suami Fasha, Rizal Ashram Ramli atau Jejai turut hadir meraikan dan memeriahkan majlis tersebut bersama anak-anaknya.

Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Google Plus Share Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *